Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Styckmordet/epilogen" by Kim Larsson * Book PDF Kindle ePub Free

Styckmordet/epilogen

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Styckmordet/epilogen
  • Author : Kim Larsson
  • Release Date : January 09, 2015
  • Genre: Politics & Current Events,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 462 KB

Description

Styckmordet/epilogen Àr den slutgiltiga boken om utredningen av "Styckmordet" (da Costa-fallet/1984). Författaren har arbetat med boken i tvÄ Är, och han har tagit fram information som har varit helt okÀnd för allmÀnheten. Denna bok beskriver "den glömda utredningen", den utredning som borde ha gjorts 1984.



Boken innehÄller detaljerad information om Vincent/hÀstdödaren och flera andra suspekta personer, da Costas brottslighet, fyndplatserna, förhör, spaningsuppslag och en medicinsk diskussion. Boken innehÄller ocksÄ en vittnesbeskrivning av da Costas sista tid i livet.

NÀra den andra fyndplatsen (pÄ EugeniavÀgen) arbetade den kriminelle sexköparen Vincent, och han flydde frÄn polisen efter da Costas död. Han kÀnde da Costa och var vÀlkÀnd pÄ Malmskillnadsgatan.

En av Vincents anstÀllda var ocksÄ kriminellt belastad, och umgicks med Monika, som bodde i en knarkkvart en kilometer frÄn EugeniavÀgen. Monika knivskar flera personer pÄ 80-talet, och hon undersöktes av rÀttspsykiatrin 1982.

I boken framgÄr det ocksÄ att polisens tidslinje har varit felaktig. Da Costa dog sÀkerligen inte under pingsthelgen eller i nÀrheten av pingsthelgen, och enligt flera vittnen levde da Costa betydligt lÀngre Àn vad nÄgon har trott.

Den lÀsare som har vant sig vid den officiella versionen av da Costa-fallet kommer att bli förvÄnad över denna bok. Det var inte alls som vi lurades att tro av rÀttsvÀsendet och massmedia.

Detta Àr antagligen den sista boken om da Costa-fallet.

Detta Àr: epilogen.


PDF Ebook Download "Styckmordet/epilogen" Online ePub Kindle